Dragi centralisti si simpatizanti ai Scolii Centrale,

In urma Consiliului de administratie organizat luni 1 februarie, Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti a numit-o din nou in functie pe doamna Maria Norocica Cojescu.
Va multumim tuturor pentru mobilizare si pentru sustinerea cauzei prin toate mijloacele (proteste, petitie, Facebook, etc).
Transmit cu aceasta ocazie multumiri in mod special domnului Primar Neculai Ontanu si domnului deputat Theodor Paleologu, care au avut amabilitatea de a raspunde la adresele oficiale trimise de Asociatia Prietenii Scolii Centrale, declarandu-si sustinerea pentru pastrarea doamnei directoare Cojescu in functie. De asemenea, adresam multumiri doamnei deputat Alina Gorghiu pentru sustinerea acordata, precum si echipei emisiunii „Impact” de la TVR 3. Nu in ultimul rand, multimum tuturor celor care au ajutat, pastrand discretia sau anonimatul. Pe toti va consideram prieteni ai Scolii Centrale si ne bucuram ca ati fost alaturi de noi
Acum ca lucrurile au reintrat in normal 🙂 ne vom putea concentra pe alte lucruri importante, intrerupte intempestiv, precum monitorizarea si comunicarea catre centralisti a mersului lucrarilor de santier, organizarea la primavara a Serilor Scolii Centrale, organizarea unui tur ghidat in cartierul Icoanei, organizarea interna pentru participarea la Street Delivery 2010.
Va uram o saptamana excelenta!

Reclame