Dragi prieteni,

Dam drumul Serilor Scolii Centrale!
Ne-a venit ideea sa ne adunam din cand in cand la scoala si sa povestim despre diverse subiecte. Invitam persoane sa ne prezinte un subiect iar apoi dezbatem pe marginea acestuia. Fara obligatii, fara note. Ca intre prieteni.
Prima seara va avea loc miercurea aceasta (24 martie) la ora 19h la Scoala Centrala. Cel mai probabil clasa va fi P10 (inca nu e suficient de cald sa tinem intalnirea in curtea interioara, dar o vom face pe viitor).
Tema propusa spre dezbatere va fi importanta implicarii civice si rolul societatii civile in societatea noastra. Sper ca subiectul sa nu vi se para excesiv de serios si sa va intimideze. 🙂 Altfel spus, de ce merita sa faci lucruri si pentru altii?
Am ales aceasta tema pentru inceput pentru ca astfel, cei care va vom vorbi (Romulus, Edmond si altii – asteptam confirmarile) va vom explica inclusiv de ce ne-am implicat in asociatia Prietenii Scolii Centrale, care este in sine o forma de implicare sociala 🙂 Vor fi pe viitor si alte subiecte, despre istorie, arhitectura, ecologie si inclusiv subiecte propuse de voi.
Vom incerca sa aflam parerile voastre pe acest subiect, (fara a da note, asa cum am mai spus) asadar va asteptam sa veniti sa petrecem putin timp ca intre prieteni, la Serile Scolii Centrale. Prima editie.

Reclame