Participăm la Gala Premiilor Participării Publice 2011 cu iniţiativa elevilor, profesorilor şi absolvenţilor Şcolii Centrale de a sprijini rămânerea în funcţia de directoare a doamnei profesoare Norocica Cojescu. Se întâmpla în ianuarie 2010 când Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a pus o nouă directoare din afara şcolii. Povestea o aveţi pe blog la postările „acţiuni de protest” din 2010.

Evenimentul va avea loc joi, 10 noiembrie, incepand de la ora 17.30 la Muzeul National de Istorie a Romaniei. (Calea Victoriei, nr.12, Bucuresti)

G3P premiaza in fiecare an cetateni, organizatii sau institutii publice care au reusit sa transforme conceptul de participare publica in lucruri concrete și benefice pentru comunitate.

Succesul oamenilor premiati la Gala a pornit de la ambitia lor de a demonstra ca acolo unde exista determinare, DEMOCRATIA nu inseamna doar teorie. Premiantii Galei sunt oameni care prin propriile forte au reusit sa intervina in decizia publica si sa determine astfel o schimbare pentru cei din jur. In egala masura, Gala scoate in fata si institutii publice care au demonstrat ca opinia cetatenilor conteaza.

Vă invităm aşadar să fiţi alături de noi la gală.

Va invitam sa cunoasteti cele 10 povesti de advocacy si participare publica castigatoare la aceasta editie a Galei Premiilor Participarii Publice. Pentru ca pofta vine participand!

Reclame