Anul acesta participam din nou la Street Delivery. Asociatia Prietenii Scolii Centrale, Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate – ARCEN si Scoala Centrala promoveaza proiectul „Statuie pentru Ion Mincu” prin care dorim sa ridicam arhitectului Ion Mincu o statuie la Scoala Centrala cu ocazia centenarului.
Astfel, propunem pe parcursul weekendului mai multe activitati:
Vom avea la standul de pe Arthur Verona, vizavi de sediul Ordinului Arhitectilor (Casa Ion Mincu) Expozitia semnal cu ocazia centenarului Ion Mincu. In numar de 18 planse, expozitia a fost realizata de arhitectul Nicolae Lascu si imprumutata noua prin amabilitatea OAR. Aceasta prezinta operele lui Ion Mincu: case, cladiri publice sau simple proiecte realizate de arhitect, multe dintre ele necunoscute publicului larg. Va invitam sa o descoperiti.
De asemenea, la stand vom avea obiecte pictate de elevii scolii si alte obiecte facute de mana. Donatiile rezultate vor fi folosite pentru statuia lui Ion Mincu.
Nu in ultimul rand, vom organiza tururi ghidate in Scoala Centrala. Acestea vor avea loc sambata 17 iunie la orele 12, 14, 16 si 18 cu plecare de la stand.
Va asteptam sa ne vizitati si sa aflati mai multe despre Scoala Centrala si despre arhitectul acesteia, Ion Mincu.

Reclame